وبلاگ شخصی علیرضا اسحاقی

تجربیات و یادداشت های شخصی - برداشت از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

وبلاگ شخصی علیرضا اسحاقی

تجربیات و یادداشت های شخصی - برداشت از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

چگونه به شادی های خود در تعطیلات نوروزی بیفزاییم

تبیان-تعطیلات نوروزی برای بسیاری از ما با فشار روانی توام است . راه هایی وجود دارد که با کم کردن فشار روانی ، می توان از تعطیلات خود لذت بیشتری برد . در این جا نکاتی به اختصار آورده شده است .

1-در روزهای شب عید مردم نیاز دارند که توقعات واقع بینانه ای از خود داشته باشند . از خود توقع نداشته باشید که در حد تخیلات و آرزوها زندگی کنید . 

 2-برای کاهش فشار روانی ، تعطیلات را با امکانات خود هماهنگ کنید . 

 3-تعطیلات نوروزی ممکن است فرصتی برای تجدید رابطه و حل اختلافات و سوء تفاهمات گذشته باشد .

4-مراقب وضعیت جسمانی خود در ایام تعطیل باشید . 

 5- برخی از مردم در خرید هدیه برای تعطیلات نوروزی افراط می کنند .

مفهومی که در پس هر هدیه نهفته است ، اهمیت دارد نه خود هدیه . در دادن هدیه به فکر شکار قلب ها باشید نه خرید بهترین هدیه ها از مغازه. 

 6-ممکن است در تعطیلات نوروزی اندوه افزایش یابد ، تنهایی از جمله این موارد است . می توانید راهی را برای پر کردن جای خالی دیگران و گرم کردن قلب آنها بیابید .

 

 

 

به هر دلیلی و در هر شرایطی که دچار فشار روانی هستید ، می توانید با روش های زیر خود را آرام کنید :

1-با یک دوست یا فردی از خویشاوندان که مورد اعتماد شما است در مورد چیزی که شما را ناراحت کرده صحبت کنید . عصبانیت خود را ابراز کنید . خشم خود را به درون خود نریزید و از سوی دیگر مراقب باشید که با شدت تمام آن را ابراز نکنید . در حد مقعول آن را بیان کنید و در مورد مشکلات پیش آمده صحبت کنید .

2-گریه کردن در برخی مواقع باعث آرامش می شود .

3-بر کارهایی که انجام آن ها ، به تنهایی یا به کمک دیگران ، بتواند باعث حل شدن مشکلات شما گردد ، یا آن را تخفیف دهد تمرکز کنید .

4-به طور منظم و مرتب ورزش کنید و غذای مناسب بخورید .

5-هر چقدر نیاز دارید، بخوابید ولی از خواب برای فرار از فکر و خیال استفاده نکنید .

6-از مصرف داروهایی که پزشک تجویز نکرده و موادی که بر سیستم اعصاب اثر داشته و باعث تغییر خلق و خوی می شود خودداری کنید .

7-می توانید راههای بیشتری را برای مقابله با فشار روانی از طریق مشورت با یک روانپزشک و یا روانشناس بیابید . مشاوره با یک مشاور به معنی ناتوانی شما در مقابله با مشکلات نیست ، بلکه به مفهوم فراگیری راه های موثر و حرفه ای تر است. شیوه های رفتاری و شناختی در تغییر نگرش ما و نحوه ی مقابله و مدارا با شرایط فشارزا می تواند بسیار موثر واقع گردد .

8-آموزش روش های یوگا ، ماساژ عضلات گردن و کتف ها و نیز آرام سازی عضلات می تواند در کاهش فشارهای روانی موثر واقع گردد . تمرین روزانه 20 دقیقه آرام سازی عضلات در محیط آرام و ساکت باعث کاهش فشار روانی و سوخت و ساز بدن می گردد .

9-انجام ورزش ایروبیک می تواند به انبساط عضلات گردن و کتف منجر شده و باعث آرامش گردد و از سوی دیگر با ترشح هورمون های مغزی به کاهش فشار روانی ، اضطراب و افسردگی بیانجامد.

10- دعا و انجام مناسک روزانه آرامش دهنده قوی روانی است . تکرار کلمات و تعبیرات خاص با مفاهیم معنوی باعث قدرت ذهنی و افزایش بهداشت روانی فرد می گردد . 

منبع:http://donedone.blogsky.com/

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد